fbpx

Alegi masina si o primesti acasa!

Mașini pe comandă

Ai intrebari? Suna acum!

Vrei să-ți aducem o mașină exact pe gustul tău?

Afla cum!

Autoturismul preferat la un click distanță

alege acum!

Mașini pe comandă

Cautam masina care ti se potriveste!

Ai intrebari? Suna acum!

Contact

Cum cumperi o masina din import?

Daca masina este la licitatie, se percepe o garanție de minim 500€ pentru a licita, aceasta fiind siguranță noastra că o să o cumparati după ce o câștigăm. In cazul in care câștigăm licitația sau masina are pret fix, se percepe un avans de minim 50% din valoarea mașinii, se face un contract și facturam plata. Dacă se pierde licitația se storneaza garanția sau se lasă pentru următoarea licitație. Dupa ce ajunge masina in Romania noi o mai verificam odata sa fie totul conform raportului tehnic prezentat iar apoi se achita si diferenta de 50% in momentul livrarii catre dvs.

Transparenta si Incredere

Auto Select este un dealer autorizat in comercializarea autovehiculelor second hand inca din anul 2013. Autoturismele comercializate de societatea noastra provin din import, au carte service si istoric, nu sunt rulate in tara si se pot testa in orice service autorizat.

Km reali trecuti pe factura de achizitie

Cum iti alegi masina potrivita?

Impreuna cu tine vom contacta partenerii pentru a gasii si pentru a afla toate detaliile legate de autoturism (istoricul reviziilor, starea acestuia si lista completa de dotari). Continuam cu verificarea documentelor, istoricul si provenienta autoturismului.

Alege-ti masina potrivita si beneficiezi de cea mai buna oferta.

De la comanda la livrare

Scopul acestui serviciu este de a scadea costurile si de a transforma achizitionarea unei masini intr-o experienta placuta, fie ca doresti o finantarea tip leasing sau cu plata integrala.

Posibilitate achizitionare in rate sau leasing prin partenerii nostri.

De ce sa cumperi de la noi?

Echipa noastra este gata sa iti pregateasca o oferta aliniata dorintelor tale

Servicii de finantare

Leasing-ul auto se adreseaza in mod deosebit societatilor comerciale, cabinetelor individuale dar si persoanelor fizice.  Creditul auto se adreseaza in mod deosebit persoanelor fizice dar si societatilor comerciale sau cabinetelor individuale.

Autoturisme pe comanda

Poti achizitiona prin intermediul nostru, in conditii de maxima transparenta, orice autovehicul din Europa. In functie de buget si preferinte iti oferim variante personalizate pentru solicitarea ta.

Vanzatori certificati

Prin rețeaua noastră de dealeri certificați și datorită sistemului de căutare și identificare a ofertelor auto, vă putem obține autovehiculul pe care îl doriți, în condiții avantajoase și rapide.

Baza mare de date

Peste 40.000 de autovehicule în fiecare zi. Acestea variază de la autoturisme, la furgonete și camioane ușoare. Din surse care includ companii de leasing de top și companii de închiriere auto, precum și de la proprietari de flote și chiar de la producători.

Stiri recente

Vezi DETALII
Call Now Button