Renault KADJAR facelift la Salonul Auto de la Paris din 2018

Renault KADJAR facelift la Salonul Auto de la Paris din 2018https://autoselect.ro/wp-content/uploads/2018/12/Renault-KADJAR-facelift-1.jpghttps://autoselect.ro/wp-content/uploads/2018/12/Renault-KADJAR-facelift-1.jpg

Versiunea actualizată a rivalului lui Nissan Qashqai aduce câteva modificări minore la partea de design şi ergonomie, plus noi îmbunătăţiri tehnologice, precum şi o revizuire a gamei de motoare care include o nouă unitate de benzină.

De la lansarea în 2015, compania declară că mai mult de 450.000 au fost vândute pe tot globul. Chiar dacă nu poate consura cu ruda sa din grup – Qashqai pentru volumul total, este însă o maşină extrem de importantă pentru Renault.

Reproiectarea subtilă a lui Kadjar este cea mai evidentă în partea din faţă. Se pot observa noi faruri cu LED, în timp ce farurile de ceată sunt acum rectangulare, adăpostite într-o bara de protecţie revizuită.

Facelift-ul aduce şi multe noutăţi tehnice, începând de la noul sistem multimedia până la noi motoare. Capitolul benzinarelor e monopolizat de noul motor TCe de 1.33 litri, care a mai debutat astăzi şi sub capota lui Mercedes-Benz B-Class, dar şi sub cea a lui Nissan Qashqai şi Dacia Duster. Pe Kadjar el e disponibil în două versiuni de putere, de 140 şi 160 CP.

Categories: ,

No comments yet.

LEAVE YOUR REPLY

Reset all fields